Известие

Collapse
No announcement yet.

Двигателя тресе при ниски обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от Lisan
    Аз диагностика по нета не права,има доста неща от които може да тресе мотора и най добре е да се види вместо да гадая от какво се получава и после пак да спориме излишно,защото не било от това а от онова.Не знам да си ми пращал клиенти и не го прави,не желая имам си достатачно.А агитация си правил на ТОНИ да не си прави колата при мен,което е не колегиално и не ти прави чест.Не права Т.С защото имам прекалено много работа с боксера, и доста части продавам покрай тях.Трий и прави каквото знаеш и каквото трябва да направиш,но пъво чети и виж за какво сме спорили и кой е прав,защото не спора само заради спора.Нямам пред кой да се доказвам и нямам желание да го права,а ти се сети какви ги говореше преди време за някои хора Ако колегата с проблемната Алфа е от София нека ми званне,ще я оправя без пари нищо че не разбирам,така поне ще придобия опит. Не трий веднага,ако може И нека прекратим спора,почва да ми писва да се занимавам с глупости и след почти всяко мое мнение да спора по два дни.ПОЗДРАВИ
    Хич не ме интересува некъв си ТОНИ мене ясно А то е ясно че придобиваш опит на гърба на клиентите ТИ ГО КАЗА И ти обесних че всеки път като напишеш простотия като тая че на инжекция не се прави диагностика аз ше съм тука и ше те опровергавам Ами недей да спориш така или иначе нямаш база и както видяха всички отклони темата гениално говорехме за инжекцион а отидохме на интригантските ти простотии
    Ако беше чел внимателно щеше да видиш че не съм казал че не се прави,а че нищо не се разбира-ясно.Като не разбирам защо съм правил колите на твои клиенти които са с друг проблем освен диагностика-ясно а теб лично никога не съм те нападал,а ти всеки път го правиш.Винаги когато съм спорил с тебе съм бил прав и всичко е видяно на практика,а не на теория-ясно.Не виждам смисъл да си правя труда да споря с теб и твоя колега-вие сте най знаещите и можещите-ясно.А сега ви желая приятна вечер,а аз отивам пак на кръчма да ми избяга и останалото знание
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Колко мъка има на тоя свят
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз диагностика по нета не права,има доста неща от които може да тресе мотора и най добре е да се види вместо да гадая от какво се получава и после пак да спориме излишно,защото не било от това а от онова.Не знам да си ми пращал клиенти и не го прави,не желая имам си достатачно.А агитация си правил на ТОНИ да не си прави колата при мен,което е не колегиално и не ти прави чест.Не права Т.С защото имам прекалено много работа с боксера, и доста части продавам покрай тях.Трий и прави каквото знаеш и каквото трябва да направиш,но пъво чети и виж за какво сме спорили и кой е прав,защото не спора само заради спора.Нямам пред кой да се доказвам и нямам желание да го права,а ти се сети какви ги говореше преди време за някои хора Ако колегата с проблемната Алфа е от София нека ми званне,ще я оправя без пари нищо че не разбирам,така поне ще придобия опит. Не трий веднага,ако може И нека прекратим спора,почва да ми писва да се занимавам с глупости и след почти всяко мое мнение да спора по два дни.ПОЗДРАВИ
        Хич не ме интересува некъв си ТОНИ мене ясно А то е ясно че придобиваш опит на гърба на клиентите ТИ ГО КАЗА И ти обесних че всеки път като напишеш простотия като тая че на инжекция не се прави диагностика аз ше съм тука и ше те опровергавам Ами недей да спориш така или иначе нямаш база и както видяха всички отклони темата гениално говорехме за инжекцион а отидохме на интригантските ти простотии
        Търся някой да ми направи диагностика на Алфа 33 1.7 Jettronic

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
          Няма проблем да се направи диагностика
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
            Давай,няма грижа
            0899832271 Сашо

Comment

Здравейте отново,
              Много неприятно, че въпроса ми прерастна в спор, но все пак - аз съм от Смолян и няма да имам възможност да правя диагностика в София. Затова зададох въпроса във форума и се надявах, че ако някой е имал такъв проблем ще ми даде съвет какво може да е.
              А ако няко знае каде в Смолян мога да си реша проблема нека да пише, защото досега кадето и да отида все като видят Boxer двигател и имам чуството, че се плашат и не се наемат да правят каквото и да е, а и на мен не ми се ще да я оставям на хора, които нямят опит с такива коли.
              В краен случай ще откарам на сервиз в Пловдив, но и там не знам каде има добри сервизи за ALFA Romeo, с Boxer двигател, затова ще съм благодарна ако препоръчате някои добър сервиз.

Comment

Първоначално публикувано от Alexa
                Здравейте отново,
                Много неприятно, че въпроса ми прерастна в спор, но все пак - аз съм от Смолян и няма да имам възможност да правя диагностика в София. Затова зададох въпроса във форума и се надявах, че ако някой е имал такъв проблем ще ми даде съвет какво може да е.
                А ако няко знае каде в Смолян мога да си реша проблема нека да пише, защото досега кадето и да отида все като видят Boxer двигател и имам чуството, че се плашат и не се наемат да правят каквото и да е, а и на мен не ми се ще да я оставям на хора, които нямят опит с такива коли.
                В краен случай ще откарам на сервиз в Пловдив, но и там не знам каде има добри сервизи за ALFA Romeo, с Boxer двигател, затова ще съм благодарна ако препоръчате някои добър сервиз.
                Няма да се стегаш за нашите спорове,те са си нормални и в реда на нещата.Аз по принцип правя сметка тази седмица да ходя до Смолян,имам да прехвърлям една АЛФА която купих от мой познат,може да го знаеш казва се Димитър Петканов,сега кара GTV. Не мога да направя там кой знае колко,но да направя някакви препоръки може,проблема е че незнам кога ще съм там,защото трябва да прехвърлям коли в Пловдив и Асеновград.Ако искаш драсни на лично телефона,аз ще ти звънна като тръгна.
                0899832271 Сашо

Comment

Е те тука по героизъм и фанатизъм минахме и VW-форума... момичето е на зор, а вие си мерите ... знаете каква думичка седи тука
                  А иначе към alexa - в Пловдив има добър майстор за Алфа, работи добре и по боксерите, така че ако колегата Lisan не ти помогне, пиши едно лично кога ще можеш да минеш към Майнатаун и ще пробваме да уредим нещо.
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

За Пловдив в бившето мототехника на пътя за Труд търсиш Джими за проблеми по електрониката. Погледни си хубаво тампоните на двигателя, недей да скачаш веднага на електрониката. За механика Динекспес сервиза до работническия стадион, но са скъпари и частите препродават скъпо. В мототехника също има няколко сервиза. Целият град е в сервизи и 99% са бош, а един няма за пред хора. Има няколко гаражчета в които работят бързо и читаво, но е трудно да за обяснение.

Comment

Първоначално публикувано от aav
                      За Пловдив в бившето мототехника на пътя за Труд търсиш Джими за проблеми по електрониката. Погледни си хубаво тампоните на двигателя, недей да скачаш веднага на електрониката. За механика Динекспес сервиза до работническия стадион, но са скъпари и частите препродават скъпо. В мототехника също има няколко сервиза. Целият град е в сервизи и 99% са бош, а един няма за пред хора. Има няколко гаражчета в които работят бързо и читаво, но е трудно да за обяснение.
                      Мерси за съветите. Най-вероятно проблема е в някой от тампоните на двигателя, затова няма да се налага диагноситка. Бях се насочила към сервиза на Динекспрес, но 1 път бях там и имаха доста работа, а нямах много свободно време да чакам. Затова сигурно ще проверя този сервиз по пътя към Труд или знам един сервиз на Bosh до Изчислителния центъл и Техническия университет /но не съм сигурна дали ще ми свършат работа/. Ще пиша като има резултати

Comment

Малко шегичка кво ти пука, че тресе при ниски обороти дръж в високи все пак е боксер :P
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                        Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                        X